5.11.12

Demam mengejut.



Rentetan dari entri di bawah ni.. last Friday punya entri. Saya keluar dari ofis dalam pukul 8 malam.. terus pergi Watson beli Acti-fast Panadol dengan Panadol yang untuk urat saraf tu.. serius, saya rasa urat saraf saya memang sakit gila kot…dan saya dapat high fever… =( 


time masuk dalam kereta, tawakal je lah drive untuk sampai ke rumah.. before that ingat nak pergi makan dulu sebab perut pun lapar kan.. tapi, saya memang totally tak larat..


Drive pun 60km/j je.. memang tak focus.. dari Damansara jalan clear je.. I mean takde jem teruk.. just slow motion je lah.. tapi sampai exit Bukit Raja..perghh.. dia punya jam.. siput sedut lagi laju lah.. sebab motor pun takleh nak mencilok bagai.. saya sempat terlelap dua kali kat situ.. bahaya kan?? Tapi memang serius bila masa ntah terlelap..Nasib baik orang tak hon..


Sampai rumah pulak ambik masa sejam tidur dalam kereta dulu.. yelah, rumah saya tingkat 3.. memang tak larat nak naik tangga terus.. bila bangun tidur saya rasa sit saya panas gila.. naik tangga rasa macam nak pitam.. gagahkan jugak diri ni untuk sampai tingkat 3..


Masuk rumah terus tukar baju, basahkan kepala makan panadol tidur.. sedar-sedar pukul 3 pagi mak saya kejut suruh mandi.. sebab 1 katil rasa panas bahang..


Lama saya tak demam teruk macam ni.. sekali demma.. hamik kau.. memang bebetul sakit.. rasa loya pon ade.. tapi saya tahan je.. tak nak muntah.. nanti sakit tekak.. nasib baik petang sabtu saya dah recover..


Tapi kepala masih lagi sakit pening sampai lah hari ni… harap-harap petang sikit dah okey lah.. kerja melambak ni



oh yeaa...



source : tumblr


 
 

GOOD LUCK FOR SPM..!

1 ulasan:

Dhiera nadhirah berkata...

get well soon dear!