12.12.12

bencikan ex ???

ada orang tanya:

kawan : hajar, kau benci tak dengan ex kau?
me : tak pon... buat apa nak benci?
kawan : selalunya orang dah break-up ni mesti benci ex dorang..

orang lain mungkin ada alasan tersendiri untuk benci ex mereka kan... tapi for me.. yang lepas biarlah lepas.. 


dalam hidup ni mana ada benda yang perfect je.. ada masa kita di atas..ada masa kita dibawah.. nasib takkan selalu menyebelahi kita...

lagi satu, kalau betul anda marah sangat dengan ex anda.. janganlah nak kutuk, hina, caci, maki dia.. tu buatkan orang tengok betapa rendahnya akhlak anda..


selagi kita pandang ke belakang selagi itu hidup kita takkan maju ke hadapan...=]

1 ulasan:

S Y A M I R A berkata...

sy tak pernah ada ex buat masa sekarang.hahaha . tp pendapat sy , sy tak akn benci tapi scara automatik akn rasa jealous kalau dia ada org lain . even dia dh jd EX.