17.12.12

Blogging in my heart

keje melambak-lambak tapi takde mood betul nak siapkan.. hehe:D 

saje menggedik tengok post-post lama balik.. kalau tengok kat side bar tu.. saya mula blogging 2009.. tapi seingat saya, saya dah blog awal dari 2009.. sebab dulu-dulu rajin edit html ni.. jadi post lama-lama tu tedelete kalau tak silap saya.. so, kalau nak di kira-kira dah 3 years dalam dunia blog..

ntah apa-apa je lah saya tulis dulu.. tapi apa pun, penulisan tu mematangkan seseorang.. melalui pembacaan blog-blog orang lain buat saya buka mata seluas-luasnya tentang dunia ni.. yelah, lain orang lain pengalaman hidupnya kan? 

dari blog jugak saya kenal beberapa blogger dari single sekarang dah ada family sendiri.. dan kadang-kadang rasa macam dah kawan lama dengan blogger tu.. serius!

teringat masa zaman study dulu.. balik kelas petang je terus usha blog orang.. lepas tu ber'blogwalking' sampai ke malam.. disebabkan baca blog orang lain saya sampai tak bergerak-gerak dari depan lappy.. hihihi:) malam pulak main game kat FB.. dulu segala macam game kat FB tu saya main.. kadang pergi kelas siap tanya kawan-kawan sape main game yang saya tengah main...now, dah takde dah... takde masa nak main game dah..kalau nak main pon, takkan kat ofis lak kan? kat rumah pulak, tak de masa nak bukak lappy.. rehatkan diri lagi bagus..

melalui blog saya dapat macam-macam resepi.. hehehe=] blogger yang famous amos pon saya kenal.. kalau blogger tu masuk majalah, saya slumber cakap kat kawan saya.. "aku tahu cerita die ni.." acah-acah kenal je...

saya rasa kalau takde blog, pengetahuan am saya akan rendah...

blog ni ada pro and contra.. but you need to manage yourself...

sampai bila saya nak menulis di alam maya ni?? saya sendiri takde jawapan yang pasti.. selagi ada keinginan selagi tu lah akan meneruskan.. walaupun kekadang idea merapu je lebih.. hehehe:)

Appreciate sangat pada korang yang dah lama follow blog ni dan masih lagi baca blog ni..

saya plan next year nak buat giveaway... saje je nak bagi something pada korang-korang yang bukak blog ni.. tunggu ye!



mata berwarna-warni pun belajar dari blog laa... hihi =]

3 ulasan:

ct cheery berkata...

hehe..comel!!

CikZaniff berkata...

cmne nk buat mata warna wani tu..hihi
lama tu b'blog..terus succes ye..

cik nur berkata...

tuh la kalo dah kerja ssh sikit kan kena bahagikan masa :)tapi kalo dah minat takkan kita lepaskan blog dan berhenti dari tulih blog :)