18.12.12

pernah tak dapat email macam ni?

tak habis-habis nak menipu kan?? nama tu ntah betul ntah tidak... siapa yang ada pergi gatal tangan reply this email or contact them.. memang kesian lah kena tipu..

dulu pernah hangat kes sms dari petronas.. kata kita dapat berapa ribu ntah.. tapi kena ikut step by step to get the money.. one of my friend tanpa fikir panjang pergi ikut step yang dorang suruh.. end up, akhir bulan gaji masuk..semua orang tu amik.. kesian tak?? masa tu otak tak geliga pulak, nak suruh bank trace duit tu pergi mana.. tapi seingat saya kawan saya tu pergi bagi pin number kat orang tu...


hati-hati ye kengkawan..dunia sekarang nak duit macam-macam cara dorang guna..


2 ulasan:

amy fendi berkata...

Saya pernah dapat. 2 kali. 1 in melayu. 1 in English...

dhiera berkata...

saya selalu sangat dapat emel macam ni~ memang terus pindah masuk spam je~