31.12.12

Last entry 2012

hari ni last bekerja di tahun 2012.. Isnin depan saya take leave (schedule entri ni).. last annual leave yang saya ada.. :) 4 hari cuti tak de pergi mana pun.. nak jumpa bff je kot.. lepas minum-minum jap kan.. lama tak jumpa.. padahal masing-masing duduk kat klang jugak..

azam 2012 ada je yang tak tercapai.. takpe, bring foward to 2013... untuk azam 2013, saya dah listkan.. insya'allah will working on it.. semoga segala urusan dipermudahkan.. amin~~~

wish list 2013 pun ade jugak.. haii.. cam ne nak menyimpan duit kalau asyik nak keluarkan duit je.. =p

apa pun harapkan yang baik-baik je untuk 2013..

kegemukan di 2012..
harap-harap reduce lah sikit kegemukan in 2013..



semakin kedepan, semakin dekat langkah kita dengan kematian...

3 ulasan:

dhiera berkata...

selamat tahun baru dan berazam baru~

CikZaniff berkata...

makin berseri-seri eh cik siti..
hope dapat menjadi yang lebih baik kan

Cik Siti Hajar berkata...

dhiera : selamat tahun baru jugak... :)


CikZaniff : takdelah berseri mana.. effect kamera je tu..