7.12.12

Menyamar jadi Setan a.k.a Devil



Last week ada annual year end dinner.. company pilih hotel Grand Dorsett.. siang tu ada full meting di sana dan malam ada dinner… tapi kami tak panggil dinner kami panggil “Year End Party”.. masa nil ah ber”party”, menari bagai… setahun sekali… hehehe:D

Tema Faiytales.. ramai yang pergi sewa costume.. but not me.. saya bukan jenis yang sewa-sewa ni.. harga sewa dah boleh beli baju tu kan.. saya selalu beli je..

Mula-mula fikir nak jadi pari-pari.. kena cari tudung sampailah kasut off white kan.. so, a big NO! sebab saya nak guna apa yang dah ada..dan kalau beli pun taknak lah keluarkan banyak $$$... just beli sikit-sikit je.. 1 day saya google..saya ternampak ini…







tapi.. saya jadikan sebegini...







 devis in scraft!!

hahahaha,...

kau mampu??? muahahha :)

kawan-kawan saya cakap.. setan alaf baru.. pakai tudung... :p




 1st time pakai lipstick merah camni...
sebelum ni memang tak berani weii....









 winner of best dress.. =)





jadi, baju saya lepas ni boleh recycle back.. hihihi.. so, tak rasa membazir pon.. cekak lambang setan tu saya beli harga RM3 je.. saya memang cheapskate orang nya...

2 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

wah devil alaf baru.ala dinner sekali tu je sthn watpe nk membazirkn..hehee

Hasnah berkata...

comel jer devil nie. ala-ala devil comel alaf baru hehe.