8.1.13

jatuh tergolek..



Last week saya terjatuh.. senang cite, tergolek sebab wedges.. padahal bukan tinggi mana pun.. saya pun tak pasti macam mana saya boleh jatuh.. sekali jatuh kat tempat berbatu-batu.. so, tu macam tak pelik lah.. sebab keadaan lantai yang sebegitu.. peratusan nak jatuh atau tergolek memang tinggi.. nasib baik masa saya jatuh tu takde orang.. kalau tak.. tanggung malu sebulan lah..=]

Jatuh kali kedua ni pelik.. sebab jatuh tergolek kat lantai yang takde mende.. time ni memang malu besar.. saya terjatuh kat depan boss dan kawan-kawan sekerja.. aduh.. kena bahan sampai ke esok nya.. dorang ingat kan heels saya patah.. lepas tu tengok saya pakai wedges, semua pelik.. macam mana saya boleh tergolek.. saya sendiri pun takde jawapan..

Jatuh kali kedua ni sakit bangat.. sebabnya saya tahan dengan lutut.. balik rumah tengok lutut dah luka.. macam jatuh kecik-kecik dulu.. pedihnya terasa sampai ke hari ni.. serius terkenang balik zaman kecik-kecik.. main lari-lari kat sekolah.. sekali terjatuh kan.. luka mesti kat lutut punya.. 

Ibu bebel kat saya.. dia cakap pakai flat shoes je..tak payah nak melawa sangat.. dia buat kesimpulan, kaki saya kecik sangat.. jadi tak seimbang bila berjalan.. well, kaki saya kan saiz 4.. saya gelak je dengar kesimpulan tu.. 

 

2 ulasan:

CikZaniff berkata...

kecik je kaki..lpas ni berhati2 ye..heee

ct cheery berkata...

haha..mungkin juga..xseimbang..cherry penah tergolak gak tp depan bf,malu xtaw nak habaq..sib baik dia ada sempat sambut lengan aje..tergolak juga la kan...