22.2.13

Moga ada rezeki =)



Kalau dulu-dulu, takde handphone tak asa apa pun.. saya start ada fon masa form 4 rasanya.. itu pun berapa kerat je contact dalam tu.. yang selalu call pun ibu abah je.. kalau pergi mana-mana tinggalkan kat rumah pun takpe.. saya tak kisah pun.. 

Tapi sejak masuk kerja masa umur 18tahun.. handphone tu kenalah bawakkan.. sampailah sekarang ni.. handphone tu dah jadi bff paling setia buat saya.. kadang-kadang fon ni penyelamat.. bila berselisih dengan orang yang kita taknak dia tegur kita.. just pegang fon.. picit-picit laa mcm tengah reply mesej…padahal takde mende pun sebenarnya.. kalau dulu naik pengangkutan awam, sebab tak nak bosan.. main lah game dalam fon tu.. tak pun mesej dengan bf yea..hehehe:D

Kalau sekarang pulak, fon penting.. sebab boleh surf internet anytime.. saya kan tak boleh kalau takde internet ni… saya suf internet bukan pasal login FB.. macam-macam saya buat.. contohnya kan.. beberapa hari lepas, saya cubalah recall doa lepas makan.. aiseyyyy..tak ingat weyhh… selalu baca doa sebelum makan je.. dah makan sebut alhamdulillah je.. mana nak ingat kalau tak diamalkan.. time tu terus google laa.. see… internet sangatlah membantu..





Masa Samsung Galaxy Note 2 launch.. hati ni membuak-buak nak beli.. tengok harga….telan airliur.. lap air mata.. :( hehehe.. bila ada member yang guna note 2 ni..ayuh, kita tumpang sekaki.. selepas telek belek bagai.. saya tak nak lah note 2.. sebab dah beralih arah ke Samsung S3.. murah sikit :D saya tak sanggup keluarkan duit sampai 2k hanya untuk handphone.. bahasa mudahnya saya tak mampu… lagipun application lebih kurang je kan.. **ayat sedapkan hati sendiri**




Tapi….. ni hanyalah angan-angan… doakan rezeki murah bulan ni.. amin =)

2 ulasan:

CikZaniff berkata...

sma la kita..teringin jugak tu..bila nk dpt ntah..huhu

miszgarfien berkata...

amiiinnn....insyaallah....