22.8.13

Takziah pada mangsa.

Takziah pada keluarga mangsa kemalangan yang berlaku semalam.

Dulu pernah pergi Genting 3 kali rasanya masa zaman belajar. pergi dengan kawan-kawan. yelah, time tu fikir keseronokan je. mana tempat boleh berlibur di situ kita pergi.. pergi tanpa pengetahuan keluarga.. kalau lah apa-apa yang jadi masa tu.. siapa nak jawab? sekarang dah berakal, tak nak lah pergi sana lagi. kalau ke Cameron Highlands saya mahu.. hikhikhik :)

buat adik-adik yang tengah belajar tu, memang best time belajar kita pergi sana-sini dengan kawan-kawan. tapi always tell you family yer. kang takut-takut ada benda yang tak di ingini berlaku. Malang tu kan tak berbau.


3 ulasan:

Cik Puan Rara berkata...

takziah buat mereka,sedih sgt.

lynndamya berkata...

owhhh betul, mmg rse nak je pegi mana2 tanpa inform parent, tp bila fikirkan klw lah pape jd kt kite mse kte pegi tu, peh naya je~

dhiera berkata...

takziah dan alfatihah buat mereka~