24.3.14

Fish Manhattan..

Bulan lepas saya beli voucher Fish Manhattan kat Groupon. harga RM49 untuk dua orang. saya memang tak pernah lagi makan kat sini. selalu tengok-tengok dari luar kedai. tak tahu pun apa yang sedap kat sini. nak try, beli lah voucher ni. saya pergi outlet Setia City Mall... Fish Manhattan ada banyak outlet jugak rasanya..


the main menu.
lupa lah apa..
tapi seafood lah..
 
 
yang ni hidangan sampingan...

overall, saya tak berapa gemor.. hahaha.. untuk pergi kali ke dua, tunggu orang belanja jer lah..

korang kalau nak try makan benda baru.. cuba usha ke Groupon.. 

berbaloi-baloi...

2 ulasan:

eimah siti berkata...

sama la...tak berapa nak suka sangat manhattan fish market ni...huhu

Lyaa Suriany berkata...

kite kurang gemorrr. xkena ngn selera sikit.hehe.