14.5.14

Cream 360 untuk putihkan kulitkan

Korang tengok ni.. hahaha.. 1st reaction tengok iklan ni.. gelak terus.. hishhh.. agak2 lah nak buat markeing macam ni.. nama poduk okay lagi.. boleh di terima pakai.. tapi part sebelum dan selepas tu.. hahaha.. produk krim putih De' Herbs pun tak macam ni..


ingatkan orang edit saja-saja.. sekali kau.. memang betul ada produk macam ni.. betul-betul money thiker lah siapa yang cipta benda ni..

ada sesiapa tertarik nak mencuba ke?? Guaranteed okay!!

2 ulasan:

lynndamya berkata...

Salam, hahaha mmg krim ni iklan dia gila sengal dan kelakar..hahaha..
tgk yg ni pulak, lepas pakai jd hensem cam aaron aziz..hadoi~

http://lynndamya.blogspot.com/2014/05/iklan-krim-muka-yang-paling-kelakar.html

Cik Puan Rara berkata...

Jahat taw dorg ni.hahaha