8.7.15

Buffet Durian RM10.

Dah bape hari tekak ni teringin betul nak makan durian.. nak makan banyak.. kena lah cari buffet kan? yang paling famous amos kat SS2, PJ.. tapi bulan puasa ni, lepas buka kena rileks-rileks dulu.. baru lah pekena durian kan? nak ke sana tu.. alahai...... ehhh.. tapi tak silap ada nampak kawan update dia tukar venue dah.. buffet durian kat SS19.. celah bedah mana ntah SS19 tu.. hahahaha.. setakat SS2, saya tau lah lagi nak pergi sana..


lepas tu ada nampak member share status kawan dia kat FB.. makan durian RM10 je kat Jalan Kebun.. katanya durian Batu Kurau... apa lagi.. gunakan kuasa google.. hahahaha.. Jalan Kebun ni sebenarnya area Shah Alam.. tapi kalau korang memang orang Klang.. korang tetap rasa Jalan Kebun tu area Klang.. 

lepas google tu jumpa lah FB Garden Road Market.. korang search kat FB ye.. malas lak nak paste link kat sini.. 

konon pakai waze lah ke sana.. sekali dia suruh turn right.. kiri kanan gelap hoittttt.. lampu jalan takde.. ada kilang je.. hishhh.. seram lah.. terus off waze, view gambar ni haa.. okay, kita ikut map dia bagi.. gigih lah tengok kiri kanan jalan, nak pasti kan betul ke x.. dari Sekolah Menengah Jalan Kebun korang straight je.. sampai jumpa sign board Kampung Lombong.. straight lagi.. nanti kedai ni belah kiri korang.. 


kat banner ni tulis 4 Julai.. semalam dah 7 Julai.. macam ragu-ragu jugak.. kang kena bayar mahal camne? tapi kalau dah nama tekak mengidam.. takpe lah.. kita makan je.. hahahaha... durian nya kecik-kecik je.. yelah, durian kampung bukan musang king.. tapi puas hati sangat.. takde dapat busuk ke apa.. dia siap bagi tau lagi.. ni rasa sedap, yang ni kureng sikit.. 6 biji saya makan.. 

malam tadi tidur.. hamekkkkk!! hahahaha.. pusing kiri kanan atas bawah semua.. kepanasan sangat! kipas siap atas bawah saya pasang.. last-last tertidur kul bape pagi ntah... pagi ni sakit tekak.. padanlah muka kan.. hahahaha.. 


nahhh.. jamu mata.. 
heee~~

will repeat it again soon!




2 ulasan:

Dhiera nadhirah berkata...

hari ni ada pesta durian dekat meru. pergi lah. free tak payah bayar

Farha berkata...

ahkak malam2 dok google durian ni.. (menjejes air liur)