14.7.15

mood ke laut ke?

Assalammualaikum..

korang yang tengah keje tu, mood betul-betul kerja atau mood dah ke lain? hehehehe~~
macam saya so-so je..
ada yang dah start cuti ke hari ni?
mesti ada kan? yang kampung jauh-jauh tu.. naik public transport..
mesti ada yang balik hari ni..

saya start cuti Khamis je..
company memang bagi half day, saya take another half day...
malas nak keje setakat 3 setengah jam..

tahun ni memang tak buat kuih raya..
beli pon takde...
ampunnnn!!
habis orang datang rumah nak hidang apa ni?

dah-dah, sambung keje jom..

kang raya tak best sebab kena reminder je dari boss pasal kerja..

yang nak balik kampung jap-jap lagi tu..
hati-hati.. ingatlah insan tersayang.. kihkihkih:p

kat ofis ni pasang muzik lagu omputih.. haihhhh.. kami nak lagu raya lah... #hentakkaki

2 ulasan:

nor azman berkata...

slmt bercuti ye..hehehe

Dhiera nadhirah berkata...

selamat hari raya. maaf zahir batin