6.4.16

nak demam lagi rasanya

Minggu ni minggu training.. kat damasara.. hadap balik jalan jem tu.. hahahaha..

kat rumah adik-adik demam.. semalam balik awal.. badan rasa lemau sangat.. terbaring je.. ni pagi ni bersin tak habis-habis.. huwarghhhhhhhhh.. rasa nak demam.. kepala pon berat semacam je ni... baru start kerja baru ni.. mana boleh cuti atau mc.. busuk nama kang... haiii laaa.... saya baru je baik demam 2 minggu lepas... isssskkkkk..

saya topup barang-barang basah last weekend.. sebab dah niat nak bawak bekal pergi kerja.. office baru ni jauh dari kedai makan.. nak kena drive bagai... saya malas gilaaaaa nak keluar driving tengah hari.. tup tup Isnin boss cakap kena pergi Training esok... terbantut laa segala jadual bekal saya.. hahahaha.. ni nama nya malas nak bangun pagi sangat... nak ke damansara kena keluar rumah pukul 6:50pagi..

Moga bertabahlah ye badan.. this weekend abah nak kena operate.. so, weekend ni memang tak boleh rehat...

harap semua nya dipermudahkan...

1 ulasan:

lia ummiirfan berkata...

jaga diri, minum air koson banyak and get some rest ye 😊😊