8.7.09

K A W A N ??! (k a w a n*p a l s u)

mengaku diri tu “k a w a n” aku… tapi…!!!

suke2 je nak mengata pasal aku kat belakang aku.. xpuas ati ngn aku..meh ckp depan2..

jgn nak maen suke suki je nak bercakap blakang Monkey Winksaku..x puas ati ngn aku yg g duk cite kat org laen wat pe? bkn leh selesaikan pun masalah ketidakpuasan ati korang tu!

kutuk aku kat org laenMonkey Icon..tp depan aku wat baek! owh..pleszz..lah..aku leh nmpak lakonan palsu korang tu..xmenjadi wei..upgrade sket skill lakonan xtra tu!

dtg kat aku time korang gdh ngn membe baek korang! chinesesilveremoticoningt aku nie apa? tempat persinggahan sementara ke??

kutuk org laen dpn aku..ngadu domba mcm2 ngn aku psl kwn ko tu..tp..dpn kwn ko tu..mengutuk aku lak! wah3…sukenye kutuk2 org nie! pnt2 wat pahala..g sedekah kat org laen..

dtg kwn ngn aku bile aku de dwetMonkey Icons..de harte…de rupe..owhh…nk tumpang publisiti murahan ke??

taw laa korang HOT+FAMOUS

tp yg cute n cun tetap aku

kan??Monkey Icon  eleh..xnak ngaku konon!

bile de probOnion Emoticon..menangis teresak2 girlemongn hidung yg merah cam vavi..dtg kat aku! aku ni bkn keje sbg badut Monkey Emoticonstuk hepykan korang taw x!

bg aku..kawan tu bermaksud..»


     jujur berkata apa je yang

        betul+ketidakpuasan hati+kebencian 

        mereka terhadap aku!

    x segan silu nak tegur salah dan silap aku! 

     nasihat aku bile aku memerlukannye!

     sanggup menangis+ketawa+gile2 ngn

         aku…

     xmemilih dgn sape die berkwn….

     sentiasa ingat kan aku even jauh dr aku..

     n yang paling penting! paham makna

       KAWAN tu!

aku cukup benci ngn manusia mcm nie..even aku still kawan ngn manusia2 bertopeng nie…tp aku taw prangai diaorg yg sebenar…

kesabaran aku ni x tebal..so..jgn laa menguji ketebalan sifat kesabaran aku nie..plesz laa stop perangai korang yg memuakkan aku nie..

AKU TAW SAPE

SEBENARNYA KAWAN AKU..!

so…xpyh sibuk2 nak ngaku korang tu kawan aku!

nasubichanemoticon

4 ulasan:

ShuSyi berkata...

eee saper r yg jht tu?
tu budget bgus r tu..
menyampah dgn org mcm tu..
hampeh

PuteriDeanna berkata...

nasib bek la ak sahabat yang baek...
kan hajar kan...
pis2!!

butterfly berkata...

tu bukan jahat....

xtaw r nak describe camne...

butterfly berkata...

put3>> yelah put3...

kwn yg baek ye..

hakhakhak..