30.7.09

mcm2 laa ari ni!

apahal lah fon aku ari nie..sume msg aku asyik pending n sending fail..WTF!..nset bermasalah @ pun simcard tu!? aku try lagi..dan lagi..dan lagi..oowwhh!! tahap kesabaran dah abis dah nieLiva Panda emoticon…aku tukar fon pun same gak..so..simcard @ talian komunikasi yg bermasalah..kan?

celcom tongek..!

 

 

owhh..yea…dgn bangganya nk kasi taw kat sume org..aku x g sume claz tuk ari nie! not in mood…coz…bdn aku timbul bintik2 merah..gatal! allergy…apa erkk yg aku mkn td…ngah tenyeh2 ni..kulit aku ni dh merah dh..adessSunflower emoticon…tu laa mkn x beringat..n ubat pil lak..x bwk blek..

padan muka! Liva Panda emoticontggl kt uma tu sape yg nak mkn? aku je yg de pnyakit allergy nie…

almaklumlahh..kulit sy ni kan demand lebih..Liva Panda emoticon

4 ulasan:

asna cute berkata...

Huit kena gatal??
ada macam bintat nyamuk tue ek??
tapi besar2 kan bintat tue?

asna pun kena gak mcm tue..
YA Allah.. gatal dia tuhan jer la tau.. asna dulu penah kena sampi kronik.. smpi masuk hospital kena cucuk huhu =(

kekdang dia datg takut giler nak kuar umah.. muke nampk bengkak gilos..

butterfly berkata...

lebih kurang mcm tu lah kak..
tp x besar..kecik2 je..
tp merata laa 1 bdn nie..
sampai muke2 ade..
malu nk g claz..
mmg klu g klinik kena injection pun!
besar lak tu jarumnye..

missdiya84 berkata...

kak nad pon selalu gak dulu alami kulit allergy ni...sampai bengkak satu muke..merah macam kene tampo.

yang pasal ponteng kelas pasal mende ni pon selalu gak..kekadang sampai 3,4 hari..

tapi sejak dah kawen ni..

boleh hilang lak allergy tu..huhuhu..

butterfly berkata...

laa....solution die kawen ye kak??
mcm best je solution die!
hahahaha=)