3.8.09

my weekend!

mase ari sabtu  [010809]…my cousin bertunang..from my father side… ni laa lelaki pertama yg bertunang di kalangan sepupu aku laa…die bertunang ngn gadis baru grad taw..fresh grad bak kate org…huhuhu…part yg paling besh laa yg aku dgr…segala perbelanjaan sepupu aku yg tanggung! waa…best kan..? ade spe2 x nk sponsor my wedding nnt..? sonang sket..xyah ponat2 den cari dwet..huhuhu..ni de pic nye..layan ye..myfamily

 

 

 

rombongan meminang!

 

 

 

 

 

maklong ku sempat lg posing.. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

brg hantaran dari kedua belah pihak..

brg hantarandah bertunang..after dh jd tunangan org..

ari ahadnye lak..aku kena keje..setelah dirayu2 oleh kak zila..coz xde org..so..aku keje laa..cian kat diaorg..tp sape cian kat aku kan? customer kaw2 ramai…mcm xpnh mkn mcd wei..nasib baek xde yg wat prangai..sume nye ok je..so..i’m felt so hepy to serve them…tp i rindu my beloved manager…hukhuk..my abg amir tiptop! rindu nk dgr die mencarut bdh2tp apa pun..pnt gak..huhuhu..tp xpe laa..dpt dwet gaji kan? tuk shopping raya kan? nk raya grand2 lak….kena lah carik dwet lebih sket..

skrg musim sale..

tp dwet kena bajet..

sakit mate+hati bile hangout!

tgk org tunang..

rase cam nak tunang..

tp klu kawen terus..

boleh x?

 

Little White Cloud emoticon

1 ulasan:

asna cute berkata...

boley boley boley
kawin terus lepas tue jgn lupe jemput asna dok makan kat meja pengantin yea hehehe =))