17.8.09

i like FB :)

nak taw kenape? xnak taw pun i nak kasi taw jgk… kan FB byk application and quiz right?? so..dgn sukeria nye..aku pun amek r kan quiz tu..

ni quiz pertama…klu x silap..tajuknye.

.”KARAKTER PASANGAN ANDA”..

nmpak x pe resultnye tuh??

klu x nampak kasi taw ye…hehehe…

1-) pasangan anda amat sederhana

--->yup! it’s true…

2-) tidak mementingkan paras rupa

----> of coz..lg pun..aku kan dah lawa..hahahaKiki..perasan gile!

3-) menerima anda seadanya..

--->betul!

4-) memastikan anda sentiasa gembira dan bahagia disampingnya..

--->ermm..ntah lerr..hopefully..

5-) akan memberikan yg terbaek utk anda & keluarga..

---> sudah semestinya..kan baby??

kuiz ke 2…paling aku suke nie..nak taw npe??

kuiz ni tajuknye..

”berapakah wang hantaran anda?”

that’s why i like…RM 48 000Kiki …wahhh…klu betul lah…seronoknye!!! lg bagus klu genapkan je…nak tggu my lurve kumpul dwet hantaran byk nie..ntah bile lah dpt kawen..umur 30thn pun lum tentu lg dpt kumpul…tp klu my lurve dpt bg hantaran cam nie…sumpah! sayang bangat same die…hehehe..i’m not materialistik woman k!

sbb tu laa aku suke FB :)

11 ulasan:

asna cute berkata...

heheheeh baru buat acct FB ek?? add la asna tau~

ehehehe =))

~Firsya~ berkata...

waaa,mcm2x ek ade kat fb,akk pon de gb gak,tp xaktif,xreti lerrr,hehe

cookie devine berkata...

ada buat x quiz "kat mn jumpa pasangan anda?"..Cik Cookie dalam stadium.mengong tol tapi xmustahil laa kan?mntau fallen in love ngn tukang cuci stadium.hukhukhuk...

butterfly berkata...

kak asna..
dh lame wat..
tp x aktif..
hehehe

kak shakiela..
try laa blajo..
best woo~~

cik cookie..
xtry lg laa..
nnt sy try sy gtaw ye..
:)

widda_me berkata...

saya punya duit hantaran rm 12000 je...huuhuh..mana aci..kuiz 2 tpu saya

~ErinAinAzeren~ berkata...

erin pown suke fb

kecikcomei berkata...

huhu..sporting ke tuh? ntah laa.. yg penting diorg ok ngan akak.. =p owh..da ade bopren ehh..

khaLifah feDi berkata...

waa..RM 48 RIBU..???

hutg boleh tak hee~

cinta lea ixora berkata...

fb mmg besh...hehe

imHepPie berkata...

hadoyai aku punya bape hengget je..huuuu...

butterfly berkata...

widda_me..
ehehe...nk wat cm ner..i punyer termahal lak..

erin..
i baru je nk terjth cinta cinta ngn FB..

miss weck...
ok laa tuh..dpt in law yg sporting..
yup..i'm taken already..

cinta lea ixora..
i sokong!
:)

i'mheppie..
hehehe..ikut nasib..
dlm kuiz byk..
dpt xtaw lah yg btl2 tu bpe..
:)