24.10.09

lelaki idamanku…

lelaki romantik?

lelaki ganaz?

lelaki macho?

mana satu jadi pilihan korang? atau pun korang suke lelaki yg berwajah jambu…a.k.a berwajah lembut..

klu lah lelaki yg korang suke tu kan..propose korang..depan khalayak ramai? apa korang buat?? tersenyum sampai telinga ke? ataupun..muka merah mcm udang bakar? bayangkan..didepan khalayak ramai..die ckp..”would u be my princess in my life?” waaa…x ke bangga wei? tapi of coz malukan? malu tapi mahu? right?

tapi..xramai lelaki akan buat begitu..sbb takut di cop sebagai lelaki jiwang.. am i right? kdg3 kita perlukan perbuatan jiwang tuh kan dlm perhubungan kita…tapi jiwang yg x keterlalaluan lah kan? sbb…klu jiwang yg berlebihan tuh..buat aku jadi geli..hahahaha..xde perasaan punye perempuan!

klu lelaki macho plak..mmg sedap mata memandang..tapi kan..nnt kita sakit hati..sbb..masa kita jln seiringan dgn die..rmi akan memandang kita..dari atas sampai ke bwh..trust me..mereka akan judge kita..sama ada sesuai atau x dgn pasangan kita tuh..sbb..kdg2 kita pun mcm tu kan? bila tgk makwe die..kurang lawa ke..mesti ckp..aku lg lawa..lelaki tu x de mata ke pilih girl mcm tu..ada kan? kdg2 korang buat mcm tu?

klu lelaki ganaz..owwhhh…x sanggup aku rasanya nak mengadap lelaki mcm tuh..kot3 angin kus3 die dtg..ntah apa lah yg die wat kat kite kan? tp kekdg best jgk aku rase..sbb..xde lah org tkt nak kacau kita..btl x?

3 ulasan:

fatimah arr berkata...

sy mau lelaki yg agak jiwang..tp xmelampau..hehehe..

Naya Swift berkata...

nice post :)

Cik Cookie berkata...

saya xpasti nak yg mcmn.

nice n3.