30.12.09

Hannah Talent Contest. . .

1st time nak join contest kat blog nie…selalu gak usha-usha contest yang lain..tapi yang ni..amat menarik minatku..[ayat poyo!] sebab pe?? korang nak taw x?? nak kan??? kalau xnak pun xpe..tapi aku nak kasitahu jugak kat korang semua!

INGIN MENJADI MODEL??

 image

Hannah Talent ni ialah M.S/Freelance.Modelling Co. Hannah Talent mencari bakat baru yang tidak kisah rupa paras dan ketinggian ke..dan apa-apalah syarat yang selalu korang bace tuk menjadi model tuh..mereka simpan portfolio mcm catalogue or resume to be a model..portfolio tu, pic2 yang dh di capture lah..ini adalah cara untuk mendapatkan jobs..tapi..!!! jangan korang ingat ari ni tangkap gambar..esok dh boleh jadi model terus..bukan begitu ye kwn3..Hannah Talent ni tolong kita je untuk membina portfolio kita secara online untuk di view oleh mane3 syarikat modelling ke tv commercials ke..so, Hannah Talent ni menolong kita buat photoshoot dgn baju yang cantik dan di makeup dengan cun sekali..serta pose dgn anggun dan ayu gitu…

owh yea..ni ade information tentang photoshoot yang akan diadakan..sape2 berminat..g lah join..

Date :16 and 30 January 2010.

Time : 9 am - 9 pm

Venue : somewhere in KL(Will notify via email/sms)

Hannah Talent Contest ni untuk mencari model..tak kira lah budak kecik ke, baby ke, bapak orang ke, ibu orang ke..tapi yang paling utama for girlz @ women..u must wearing T U D U N G…wajib! kalau tak, anda tidak layak..yang lelaki tak pe lah kan..tak kan lak korang nak pakai tudung..iskh…ngarut je!

yang part paling aku teruja sekali kan..tak perlukan ketinggian yang mcm model2 tu..klu x..confirm aku ni tak layak..almaklum lah..aku ni kan kurang ketinggian..bukan pendek!

jangan risau..korang still layak join..even muka byk jerawat..byk bintik2 hitam ke..muka kena surnburn ke..bdn tergempal sket ke..boleh je..janji syarat utama tuk perempuan..pakai tudung!

ni syarat3 tuk join contest ni..

1.Terbuka kpd lelaki,kanak-kanak dan wanita (bertudung sahaja)

> layak!

2.Mestilah menjadi follower Hannah Talent

> sudah!

3.Peserta mestilah mempunyai blog sendiri.Penyertaan tidak akan diterima jika menghantar gambar dan entri ke email kami.

> this is my own blog!

4.Letakkan blog Hannah Talent dlm senarai bloglist anda.

> done!

5.Letakkan logo HANNAH TALENT diatas, di sidebar blog anda dan logo tersebut mestilah link ke Hannah Talent.

> done!

6.Letakkan hanya SATU gambar anda beraksi cantik seperti model professional.Gambar tersebut mestilah gambar anda,bukan gambar orang lain.Boleh diletakkan gambar muka sahaja,separuh badan atau gambar penuh satu badan.

> done!

7.Buat entri mengenai HANNAH TALENT dan sedikit penerangan mengenai contest ini.

> done!

8.Sebarkan contest ini dengan cara anda tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :

saya mengetahui contest ini dari blog :--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)

> done!

9.Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke HANNAH TALENT.

> done!

10.Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.

> done!

11.Tarikh tutup akan diumumkan bila-bila masa sahaja.Jadi,jangan lepaskan peluang ini ya!

> mari cepat ramai3 join contest ni..jum rmi3 try jd model..

jomlah join same ngan aku..pakat heboh satu bandar [aku kan duk kat bandar] masuk contest ni..hadiah menarik wooo…sesi photoshoot PERCUMA bersama HANNAH TALENT. percuma taw!! korang berpeluang dihias dan dimakeupkan oleh makeup artist,portfolio dengan 3 persalinan berbeza dan gambar-gambar eksklusif semuanya adalah hak milik anda. menarikkan hadiah die??

dengan ini saya mempertandingkan pic di bawah ini didalam contest ini..

 dinner

pic dinner tahun ni..agak3 korang laku tak kalau jadi model..muahahahaha..soklan cepumas tuk korang..

mari ramai2..join contest ni..manalah tahu..ada rezeki..tuah berpihak kat korang ke..just try ok!! dengan sejujur-jujur hatinya saya mengetahui contest ini dari blog SYUHAIDAH ZUHAIDI..

9 ulasan:

~eZmALiZa~ berkata...

eeii..cam bez je contest ni..nk join..tp spnjg tarikn tu ezma xde kt kl.. :( hmm...

butterfly berkata...

EH..TARIKH TU BKN TUK KITE G PHOTOSHOOT...U DH SLALAH PHM NI YANG..

HonEyBuNNy berkata...

cayook2....gd luck dear..hiih

niesz berkata...

hihi..cam best je nie..emm..nk try la cr pic..if ade br nk join..ehe..gud luck yer..

Syarinie Amran berkata...

warghh
mahu join jugek!!
hehe

butterfly berkata...

HonEyBuNNy : thx..jum laa join same..

niesz : jumlaaa...join ye niesz..

Syarinie Amran : jum3..jum bersame3 sy jum..

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

cam pelik je law aku join kontest ni~
takmo la
wakakaakaka

Syarinie Amran berkata...

dah join!
hehe
gud luck dear~~!!
:))

butterfly berkata...

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ : join r ayu...leh ko skodeng lagi rmi pompuan cun3..

Syarinie Amran : gudluck to u too=]