26.1.10

salah kahwinkan pasangan!

hari ni aku ade exam subjek common law..malam tadi aku duk hafal element case..nama case..samapi tido pun pegang lagi taw notes tu..<----------kenyataan menunjukkan aku bersungguh-sungguh mengulangkaji..heee~~~~sila percaya ok! ni fakta dan bukan auta..

tadi dalam dewan peperiksaan..aku menjawab dengan penuh tekun..tanpa ada sebarang masalah..tangan pun dah penat menulis..merah-merah tangan aku..kemudian, aku pun keluar dari dewan itu dengan perasaan yang sungguh tenang sekali..gembira terpancar di wajahku yang suci..[ayat macam nak wat karangan spm]

 

tapikan…tapi…….

bila sampai uma..aku check balik…wuaaaaaaaaa~~~~~aku menangis aku di buatnya..

bukan salah jwapan..jawapan dah on..dah betul..tapi..

aku tersalah kahwinkan pasangan dalam case tu..

contohnya..{a vs b} , {d vs e}..

tapi aku pegi tulis..{a vs e}, {d vs b}..

miahahahahaha..dengan penuh yakin lah kononnya masa menjawab..sekali..haa..amik kau! salah kahwinkan pasangan..

aku nak tanya soklan bodoh ni..

agak2 aku fail ke erk?? sebab salah pasangan tu?

bagi korang ni soklan bodoh..tapi..bagi aku..ni memang aku tak tahu jawapannya..

klu kena supplement tak pelah..kena redha jee..tu dah takdir..nak buat macam mana..

9 ulasan:

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ berkata...

kawen ngan aku lah~
kekeee~
takde kne mengena~

butterfly berkata...

ko kan kaki mengarut dlm blog aku ni...

arekymz membuyau berkata...

betol lah tuh..
tukang tande pon belom kawen..
mesti dye x tau..
dye maen tande je..

butterfly berkata...

pe kne mngena die lum kawen ngn jwpn aku tu??

agak musykil sket..
tettt!~~~~~~~~~~~~

asna cute berkata...

kekdg kita dh nie terover confident ngn jawapan.. mmg selalu jd gitu..

asna ada gak terkena mcm nie hajar.. =( rasa frust gilerrrrr!~

Cik Cookie berkata...

kamu amik account ke?
sebab CC pun amik subject law.
general law laa

Syida Shukor berkata...

adoi , ingatkan ada orang salah kawen tadi . tajuk gempak ja . hahah

@ku d! sin!e berkata...

erk..
besa lah tue..
hahaha..
lg2 sbject law...
mmg tungang langgang aku wat..

butterfly berkata...

asna cute : taw xpe..terover confident..:(


CC : ha'ah..general law..amik bisnes managemnt..

Syida Shukor : tertipu dgn tajuk ea?? ngeee~~~


oyun : kang tak lulus..alahai...:(