24.2.10

ini cerita aku.

dah lama tak tulis cerita aku kat sini..bukan apa..entry yang sebelum-sebelum ni..semuanya auto publish..disebabkan tiada vroadband dan jugak tiada line broadband..line cam hampeh jerk..bengang aku..

cuti sem kali ni..aku banyak duk kat uma dari bekerja..sedih..nanti dapat sikit jerk gaji..tak boleh shopping banyak-banyak..tak pe lah..dah tu rezeki aku..nak buat macam mane kan? lagi pun aku pekerja part time..so..ramai pekerja ful time yang kena keje tuk sara hidup..macam aku ni..keje sekadar suka-suka jerk..

tapi..aku takde lah duk uma sangat..ada jugak hang out sana-sini..takkan lah aku ni duk uma jerk..bukan siti hajar lah kalau macam tu..de gak aku g jalan-jalan..antaranya pegi i-city..sape duk kat area shah alam dengan klang tahu lah akan kewujudan kawasan ni kan?

tempat ni sesuai tuk orang macam aku..hehehe..tempat tuk tangkap gambar..lawa pemandangan kat sini..

DSC08128

cuti kali ni pun..buatkan aku menjadi penternak lemak yang berjaya..banyak woo lemak yang aku ternak..membuatkan berat badan aku dari 45 kg naik ke 48 kg.. hebat tul! well done lah kan? mana taknya..duk uma asyik baking je..macam semalam dengan kelmarin..asyik wat cheese kek je..mana lah lemak tu tak bertambah..

minggu depan dah nak mula sem baru..final sem..jeng..jeng…jeng…mesti banyak cubaan. dugaan yang harus di harungi..gila lah ayat aku! muahahahaha..=p peace..no war!

 

7 ulasan:

jee yunus berkata...

sume org demam i-city..ader kene byran ke nk msok...sy pon nk g jugak ni...

butterfly berkata...

free jerk..
tangkap lah bape banyak pic yang kamu mahu..
berapa jam yang diperlukan..:)
semua free..

hanna berkata...

da g aritu
cantik kan??
huhuw.

luZ a.k.a MLM eXpErtS berkata...

cm best jew...

asna cute berkata...

Pehhhh pokok warna warni tue kat malaysia ke kat mane tue??? tunjuk jln sikit~

zella berkata...

sy penduduk klang blum sempat ke sini heheh

butterfly berkata...

hanna : cantik..weng2...~~


luZ a.k.a MLM eXpErtS : best laa g lerrr...


asna cute : ade lah asna..asna g kat seksyen 7, shah alam..berdekatan dengan uitm..

rugi larr..g cepat3..