23.3.10

mandi hujan..

semalam dah lah aku kurang sihat..malam tu aku gagahkan jugak diri pergi kelas taxatation..sebab aku ni kalau calculation memang agak lembap sikit..jadi, nak tak nak kena jugak gagahkan diri bangun dan pergi kelas tu..

kelas start pukul 8malam dan habis pukul 10malam..habis kelas tu aku dengan ain, syra, dan eqa pergilah cari kedai nak makan..aku pulak memang tak makan dari pagi..jadi korang tahu lah macam mana perut aku bermuzik..lagu keroncong, dangdut, rock, semualah ada..memang kebulur..aku order nasi goreng kampung dengan telur bungkus..perut memang lapar, tapi nasi tu tak sampai separuh pinggan kot aku makan..dah kenyang, takde selera..tak tahulah kenapa sejak seminggu dua ni selera makan aku memang berkurang sesangat-sangat..pinggang aku pun turun..27 ke 26..walaupun 1 je turun, tapi aku terasa sebab berat ideal aku 45kg – 50kg..pinggang aku lak, even aku berat 43kg pun dulu..tapi pinggang still 27..ni turun 1 ni..macam tak normal je aku rasa..

balik dari makan tu..tengah-tengah berjalan..hujan turun dengan lebatnya..sudah..memang basah kuyup jadinya..sampai je rumah terus aku mandi..sebab takut demam kang..lepas tu terus tidur..kepala dah rasa lain macam dah masa ni..pukul 2pagi terjaga..memang sahlah aku kena virus demam..bersin tak berhenti-henti..kepala berdenyut-denyut..aduss..aku bangun jugak walaupun tak larat..makan ubat..lepas tu terus tidur balik..sedar pagi ni pukul 11pagi dah..kepala still berat..tapi aku nak jugak pergi kelas petang ni..

doakan aku cepat sembuh ye..

4 ulasan:

sI tEDI berkata...

InsyaAllah. semoga cepat sembuh!

Muhamad Buhari berkata...

klu dh rs nk demam tu cepat2 mkn ubat...cepat sembuh ye ;)

Lepat Pisang berkata...

Rehat cukup2 yer...jangan paksakan diri...

Bro Framestone berkata...

ala sian die ek..

ops ukuran pingang leh turun 1 ek... pe rahsianya ek huhu

BroFramestone Blog