22.3.10

tak larat sangat ni.

salam semua..

hari ni kesihatan amat tidak memuaskan..pagi pergi buat medical checkup untuk mata ni…siapa yang ikut cerita kat blog ni, tahulah kenapa pergi buat checkup..saya tak ingat dulu doktor sebut berapa peratus mata saya dah ok..malas pula nak geledah blog ni mencari..tapi yang pastinya, peratusan tu dah menurun..walaupun turun tak banyak, tapi tetap ada kesan yg negatif..saya harap lagi dua bulan checkup..mata dah pulih sepenuhnya..mudah-mudahanlah..

petang ni pulak..tak tahu kenapa kepala tiba-tiba je pusing..macam nak pengsan dibuatnya..turun blok rumah nak pergi kolej..YA ALLAH, semput pulak datang tiba-tiba..merah muka menahan sakit..nasib baik tak pengsan..kalau tak, naik ambulans lah jawabnya.. dan juga bernasib baik sebab pergi class hanya tandatangan kedatangan..tak belajar pun..sebab di kolej ada majlis perasmian naik taraf ke universiti..

 

sekarang nak tidur..harap kelas malam ni aku larat pergi..sebab subjek ni susah bagi aku..

 

6 ulasan:

luZ a.k.a peRmataPuTiH berkata...

harap2...awk lrat lah ye..
cian kt dye...

MrS ShaHriL berkata...

cian ko...mkn ubat ok....

..::..ein..::.. berkata...

byk kan rehat...jgn stress2...minum air masak byk2 ye...take care ok

butterfly berkata...

luZ a.k.a peRmataPuTiH : dah larat sikit dah ni..

MrS ShaHriL : dah makan ubat dah..dah segar sikit..thx diba..


..::..ein..::.. : ok..

Lepat Pisang berkata...

Rehatkan diri yer..
jagn stress..
lapangkan minda..
kan esok ada kelas subjek tough..
have a good night sleep..

zella y berkata...

mkn ubat n berehat ye dear...
take care... ;)