16.4.10

my eyes like panda now.

currently at 5am in the early morning! ..bangun awal-awal ni sebab nak kena baca assignment tax..pukul 9.30 nanti ada viva..huh! dah seminggu tidur terganggu..lepas tu kena buat draft assignment auditing..aduh..memang otak tepu sikit pagi-pagi macam ni..

bila masa amat memerlukan line internet..memang ada je halangan yang membuatkan muka jadi hijau..mulut menyumpah seranah..time macam ni lah line tu connection lost [pinjam perkataan ain jap..] berukband ke atau line internet kolej yang free ni..memang langsung hampeh! tak boleh diharap langsung..memang bengang habis..malam tadi sampai pukul 1 pagi tak boleh nak bukak google..nasib baik pagi ni dia dah ok sikit..even lembap..

tengah mencari bahan nak buat auditing ni..tiba-tiba perut berkeroncong..alahai..laparlah pulak..tu lah, semalam makan tak habis..degil cakap syra lagi! serius tak boleh nak fokus..perut lapar sangat-sangat..susahkan kalau orang kuat makan buat kerja..tengah sibuk gila pun teringat nak makan jugak..eh! makan tu kan wajib..ehee~~

i’m very hope with wake up early in this morning giving me a very good luck..i really want score this last sem..wish me luck please..

 

now..got to go..finishing auditing draft with reading and remembering the assignment of taxation.! =.=’

5 ulasan:

asna cute berkata...

All the best!! =))

butterfly berkata...

thx asna...=]

♥farra♥ berkata...

gud luck!

zella y berkata...

gud luck dear! ;)

butterfly berkata...

farra : thx..

zella : thx:P