3.5.10

the bride like a barbie doll..

semalam saya pergi ke majlis perkahwinan kawan baik saya..norliza hashim dan pasangannya..sorry erk, lupa nama husband dia..pengantin perempuan memang cantik sangat..sweet gila tengok muka dia..macam barbie doll lak rasanya..husband beliau pun tak kurang segaknya..liza ni jemput saya datang majlis dia ni..since januari lagi..dia bagi warning..suruh kosongkan 2 mei dari apa-apa aktiviti..

liza

i loike her dress so much…

kalau tak sayalah yang jadi pengapit dia..heheheh..tapi ada perkara yang tak dapat di elakkan di saat akhir..sorry ye kawanku..

thanks liza..bagi senyum cantik untuk pic ni..

umur 21tahun dah jadi isteri orang..syoknyaa..hehehehe..gatal! tak pe, kurangkan dosa kan liza? ada duit bolehlah ikut jejak langkah dia..tak de duit..diam-diam sudah!

 

PICT0012

pengantin di hiburkan dengan tarian poco-poco sebelum makan beradap..

pengantin dengan bakal pengantin..muahahahha..bakal pengantin lagi 3tahun..

[asal perut saya nampak buncit ni??]

liza ni kawan sekolah rendah dan menengah saya..jadi terserempaklah dengan ramai kawan-kawan lama masa majlis dia ni..memang best lah kan..gelak besar..gurau senda..semua ada..

saya datang bersama mereka ni..

antara kawan sekolah rendah yang sempat jumpa dan snap pic..yang lain tengah makan..

korang-korang..bila nak jumpa macam ni lagi??

 PICT0016

ni kawan sekolah menengah..ada lagi yang tak sempat nak snap pic..

untuk liza dan suami..semoga berbahagia sehingga ke akhir hayat..cepat-cepat dapat baby taw! mesti comel je muka anak kalian berdua..

hari ni isnin..liza dah mula kerja..dia tak dapat cuti pun..kesian..dia cakap memang tak de langsung planning nak pergi honeymoon..sebab tak de cuti langsung..tak pe lah liza..kat rumah sendiri pun boleh honeymoon kan?? kan??

next wedding in my list…CIK ASNA CUTE itu… saya di undangkan CIK ASNA??

3 ulasan:

Siti Fatimah Nabihah berkata...

uih.. mmg cantik la~ jelesnya.. huhu
hehe.. xpe2.. 3 tahun tu tolak 2 tahun jadi setahun. so tahun depan kawen la.. hehe

MrS ShaHriL berkata...

nk pergi wedding kak asna ke plak????

butterfly berkata...

Siti Fatimah Nabihah : waaa...kalau leh..bln dpn nak kawen..ngeee~~
xde duit..keje pon tak tetap lg..

diba : of coz nak pg..dah die anta kad undangan..mesti laa nak pg...;p 5 jun..