1.5.10

muka lawa tapi bau badan hapak?

hye semua..apa khabar? sihat tak korang-korang semua? ramai tak yang dah pergi tengok iron man 2? confirm and i’m very sure, today all cinema ticket are fully booking..kalau tak pun..nak beratur memang panjanglah kan? kalau kat mid valley tu, bontot orang beratur beli tiket wayang berlaga-laga dengan bontot orang beratur beli makanan kat mcd..hehehe..

since hari ni hari pekerja..dan semua pekerja di beri cuti kan? termasuklah pekerja warga asing..mesti ramai gila lepak kat tempat-tempat yang high class..contohnya macam KLCC..mesti ramai indon dan bangla pergi lepak sana..matahari terpacak atas kepala pun takpe…janji boleh senyum dan tangkap gambar banyak-banyak…

kalau cuti macam ni, memang i paling menyampah sangat nak naik komuter, lrt atau rapid kl..huh! sesak macam sardin..lebih teruk dari sardin rasanya..dan bermacam-macam jenis bau boleh hidu..ada bau busuk masam masin harum semerbak..semualah ada..boleh pening kepalakazidoraemoticon dan hampir-hampir lemas kerana bau yang best tu..

korang ada tak kawan yang kuat bau badannya? macam mana korang nak tegur kawan yang macam tu erk? supaya dia tak kecik hati? tapi kalau jadi orang yang kena tegur tu..terimalah dengan hati yang terbuka..better dengar teguran tu sekarang dari kemudian hari..nanti lagi bertambah-tambah malu..betul tak?

ingat lagi masa i form 5 dulu..my geng pernah letak deodorant bawah meja budak perempuan yang berbau badan..lepas tu, bau badan dia wangi sikit walaupun still ada..tapi kurang sikitlah..maybe dia gunakan deodorant yang kami bagi tu kot..

jangan harap muka je cantikdongguemoticon..tapi bau badan boleh buat orang pitam!

 

credit here

apa kena mengena Lisa Surihani dengan bau badan? takde kena mengena ye! saje nak letak..maklumlah dia kan lawa..dan tengah meletop dengan drama bersiri ADAMAYA..maya sila jangan curang dengan adam...

4 ulasan:

Lepat Pisang berkata...

Hm,bau badan memang sensitif kan.lepat selalu pakai deodorant Rexona Men tapi yang untuk wanita pun lepat suka pakai gak.ape name yer yang bekasnya warna ungu?lepat suka tul baunya..he.he..entri yang bagus!tengoklah dulu..la ni memang penuh panggung kat cinema complex..he..he..

. mimie . berkata...

aku de mslh mcm 2..
smpikn bkn stkt g kls je..
time kt umh pn aku pki deadorant..
cz aku xslse dgn bau bdn sdri..
haaaiihhh~

p/s: ko ckp br aku prsn rini cuti 1/5 means cuti hr pkrje..makin mjd2 tol pyakit plupe aku nie..haha;p

Ery Farieha berkata...

tp kalo da pakai deodorant pun, pakai perfume pn nak berbau gak cane?
huhuhuhuh.

butterfly berkata...

Lepat Pisang : tak tahu lah nama apa..sebab i tak pakai rexona..harap maklum..ngee~~


. mimie : try lah guna petua orang lama2 tuk hilangkan..pakai deodorant setiap masa pun x elok jugak..

Ery Farieha : tu tak dapek den nak menjawabnya..
heee~~