14.5.10

jika itu yang tersurat. . . .

Andai tersurat di loh mahfuz, kita di takdirkan untuk bersamaRed heart,
biar pun berpisah seribu tahun,
walau dua benua memisahkan kita,
jodoh pasti menemukan kita..





Andai jodoh itu bukan milik ki ta bersama,
biar pun hari-hari kita bersama,
walaupun kita selalu berjumpa,
namun, tetap tiada jodoh antara kita dan kita tetap tidak akan bersamaheart_broken..




memang jodoh sudah tertulis, tetapi kita harus berusaha mencarinya…



mood : tersentap dan merajuk Not talking dengan ………..

8 ulasan:

MrS ShaHriL berkata...

akhir2 ni ko jiwang erk...

syazwani thaharuddin berkata...

yup !
jodoh itu ade untuk setiap umat nya :)

butterfly berkata...

Diba : nak wat mcm mne..mood tgh berjiwang-jiwangan..::)

butterfly berkata...

yazwani thaharuddin : percaya dengan ketentuanNYA..:)

Rara berkata...

ya,sume tu tlh ditetapkan oleh Allah kn.. :)

Siti Fatimah Nabihah berkata...

huhu.. mood not so gud la ni?? huhu.. sabar erk sis.. huhu..

butterfly berkata...

Rara : percaya pada takdir...redha dengan ketentuan NYA..=]

butterfly berkata...

xder lah not so good sgt..huhuhu...