31.5.10

suprise on my bufday! :)

first entry in my 21 years old..opss…adakah saya sudah tua?? tak lagi..masih muda belia..remaja lagi kan?? 

nak tahu tak saya dapat kejutan apa di hari lahir saya? taknak tahu pun..saya tetap nak cerita jugak…


biar gambar menceritakan segalanya…


….




..






 mula-mula keluar bersiar-siar kat tepi pantai..best woo..laut biru berombak..langit yang cerah…




image



lepas tu… 







image  


makan malam romantik dengan my lurve tengah laut…






masa candle light dinner ni…saya dapat kek yang lovely sangat-sangat..
image see…siap ade fresh flower lagi…suke sangat-sangat…pink ala-ala kemerahan gitu..






bestkan..betul-betul sweet memory to me..wonderful and awesome memory..















TETAPI.....


..


.
.

.
.
.

.
.
.





semua itu hanyalah angan-angan dan mimpi saya sahaja..hehehhe..bukan apa..berangan nak macam tu..tapi tak dapat jadi kenyataan..so, still jadi angan-angan ye..


nothing special on my bufday…cuma terharu sangat-sangat sebab msg masuk time kul 12 malam tu sampai stuck fon..hang terus..ingatkan takde yang ingat..hehehhe..thx kepada yang wish tu..mudah-mudahan termakbul doa kalian..”aku sayang korang wei!!”

blogger friend, kak kiela..thx for your wish...tersenyum daku sambil membaca msg mu..tak sangka sebenarnya..:)


pada kawan-kawan mcd..terima kasih belanja saya makan macam-macam yang saya inginkan..sampai perut kembung 2hari..setahun sekali je pon kan? huhuhu..tak boleh blah ayat korang..”kalau dah bufday perut buaya..memang rabaklah poket..”perghhh..ayat tak leh tahan kan..?





apa pun..saya masih tak rasa yang umur dah 21 tahun..sila tampar manja muka saya sekarang!

7 ulasan:

chenta berkata...

selamat hari jadi ye kamu..semoga apa yg dihajati dimakbulkan allah termasuk yg diangankan tu ^_^

asna cute berkata...

happy bufday! =))

violetless berkata...

happy birthday yang..semoga bahagia sentiasa...dimurahkan rezeki ye..

Miss Izah Mohamed berkata...

happy bufday to u..
wish all ur dream comes true..
may Allah bless u

salju berkata...

salam hari ulang tahun...
semoga diberkati hidup..dan diredhai sampai ke surga..

"mungkin saat sekarang lagi indah untuk kamo kenangkan..berbanding saat yang kamu impikan itu..."

butterfly berkata...

chenta : insya'allah..mudah-mudahan laa..


asna cute : thx asna..

violetless : amin..~~

Miss Izah Mohamed : mudah-mudahan..amin..~


salju : terima kaseh..mungkin begitu..:)

sukiminna berkata...

hepi belated bufday..slmt menjadi tua..haha