18.5.10

untuk tatapan peminat bola berumur 18tahun keatas sahaja..

Bulan Jun hampir tiba..dan kalau tak salah saya, yang World Cup datang bulan Jun ni kan? kalau salah sila betulkan ye? saya juga peminat bola sepak..tapi tak terlalu fanatik ok! sekadar melayan saya ok lagi..tapi kalau nak bersekang mata semata-mata nak tengok perlawanan..ohhh..saya lebih rela tidur..

saya juga agak bernasib baik..sebab mydemok tu pon tak fanatik bab bola ni...taklah sengsara saya nanti kan? kalau pasangan yang fanatik sangat bola ni..huh! jenuh jugak..bola di pentingkan dulu dari benda lain..time macam ni mesti banyak perselisihan faham berlaku kan?? sabarkan je laa..

antara sebab-sebab saya tak fanatik bola ni.. tengok pic kat bawah ni..Big Eyes Crab emoticon

image

image

image

image

 

 

 

 

 

 

 

 

image image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

image

image

 

image

 

jijik woooBig Eyes Crab emoticon….gila lah kan diaorang ni?

actually i dont know whether this pic real happen or notBig Eyes Crab emoticon..i just got from my email..someone send me this pic..speechless…that’s what i can describe myself when looking at this pic..

10 ulasan:

Nad berkata...

umo saye genap 18 bulan sept nih. takpe kan saye tengok? hahaha.

im speechless. g e l i . sekian thanks. ekeke. :D

niesz berkata...

ee...kalo ye pon happy sgt,smpai da xkenal jantan betina..haha..pelik tul la..

maisyara Pot! Pot! berkata...

oh!! babeh! i love u.

yeah! i love u too.. muah muah..


hahahaha... geli sat tgk gmbr ni xD

arekymz membuyau berkata...

xde lah..
tu sume spontan ah..
cube kalo yg men bola tu skali awek2 dorg..
mesti lepas dorang gol kan akan berlari ke pasangan dorang tu la..

MrS ShaHriL berkata...

waduh2...nsb aku dh 21 thn...cukup le umur tu kan...hehehe...suma comolot...peluk dh le...nk tgn ngan mulut pun nk bergerak...hehehe...nsb xde jd kt malaysia...ops, ade pernah jd ke?? heee

Tikah berkata...

gay -.-"

Siti Fatimah Nabihah berkata...

aiyak.. kalu betul tlg la..!! hahaha.. mcm2 la diorg ni!

rossoneri berkata...

dun worry,its real..hahahah..kita penah dapat tengok yang lagi teruk dan boleh ternganga selama 5 minit! gambar tu pun budak2 US/Italy yang send hahahaha...adeiiii biasa ah dorang kan suka mengkontroversikan diri..

bH berkata...

mane la dapat gamba2 ni kan? haha..budaya diorang kot

kertasgraf berkata...

gambar real...
over excited..
memang macam2 boleh jadi..