21.6.10

Finally, it was end : i'm truly in happy mood..(:

YEAY!!! YEAY!!!

sumber google

macam tu lah mood saya sekarang ni.. nak terbang ke awan biru.. gembira sokmo.. finally, it was end.. gembira tak terkata saya hari ni.. my exam was finish..  alhamdulillah, saya dapat melalui tiga tahun ini dengan pengakhiran yang sepatutnya..

dalam dewan exam tadi asyik tengok jam je.. tangan pulak lebam sebab lenguh menulis.. and the best part is.. i use all the answer script.. tak pernah-pernah jawab panjang menjela..mulut pulak terkumat-kamit.. bercakap-cakap.. sebab baca balik apa yang di hafal.. takpe, slow je suara saya..heee~~

thanks to NYSA.. bagi notes tu.. aku banyak hafal notes kau bagi tu.. terima kasih sebab share.. serius notes kau bagi tu banyak membantu aku!

to all my classmate; i'm wishing u success in the future.. and, nak mintak maaf kalau pernah terkasar bahasa, buat salah sana sini.. harap maafkan segalanya.. segalanya mintak di halalkan.. harap jumpa korang time konvo kita nanti ya..


esok kena pergi interview pulak..(:


apasal takde line internet ni???

4 ulasan:

Salmia berkata...

jaga-jaga kalau nak terbang ke awan biru, sekarang musim ujan. hehehe

bspotgurl berkata...

jom terbang sama :)

butterfly berkata...

Salmia : hehehe..musim ujan ea..xpasan lak..


bspotgurl : jum..cepat!!

nina berkata...

kalau terbang tu hati2 ek..ada kapal terbang kat atas tu..hihi..