21.6.10

secebis kenangan dan keyword panas!

ni adalah cebisan kenangan untuk hari ini.. saya nak abadikan dalam blog kesayangan ni.. untuk tatapan di hari yang akan datang..

DSC08919

study one hour before exam..lallalalla..~~

DSC08918

konon-konon fokus…

DSC08916

notes yang terakhir..[asal lak gemuk semacam je ni?]

DSC08923

after my exam was finish.. 

 

cats

 

ini lak keyword dari nuffnang.. macam nak gelak pun ada.. bila masa saya ada entri pasal payu dara lelaki?? muhahahha..Laughing then, kat mana ada entry “apa salah azrinaz di ceraikan?” janda Sultan Brunei..

8 ulasan:

Syarinie Amran berkata...

comelnya muka time fokus.hehe :)

Lepat Pisang berkata...

wah bersemangat nampak bila study untuk exam..he..he..congratz untuk nuffnang awak..hebat tul awak ni..

MiSzy DiaN berkata...

hehehe...
smangat nya dia study...

HonEyBuNNy berkata...

wah3...semangat ye study...ngeh3...bgs2..

S.I.T.I berkata...

erm..penah gak dulu ade keyword merepek2 camtu..pelik btol sape yg cari mende gtu kt blog kite kn? :)

iedayah berkata...

ai..salam kenal..cerianye muke time habis exam 2..hihi

Are-Gya berkata...

oh skrg tgh happy ye nie? huhuhuhu

nairaariaa berkata...

hepinye die...ade entry pasal payudara lelaki ke?huuu