18.6.10

Luar bas, dalam hotel 5stars

 

wah.. tajuk entri hot gitu.. betul, memang luar macam bas biasa je..tapi dalam..perghh..! tengoklah sendiri ye… kalau korang tak percaya cuba view pic kat bawah ni..

 

image

see.. bas kan? macam bas yang biasa-biasa tu..cuma bas ni lagi lawa dan canggih berbanding bas yang ada kat malaysia ni…

image

image

 

 

image

 

waa.. ruang tamu kot yang ni.. mula-mula masuk mesti jumpa ruang tamu kan..?

 

 

 

image

 

 tempat lepak..tengok FIFA kat sini..mesti beshh… huhuhu.

 

 

 

image

 

 

kamar beradu..kalau saya..confirm tak nak bangun dari tilam tu..

 

 

 

 

image

image

image

 

image

agak-agak koranglah kan.. kalau kena tambang naik bas ni..berapa ratus ringgit erkk??

 

actually ni adalah bas TERMAHAL di dunia.. bas ni direka khas untuk Prince Sultan Bin Fahd, President of the Saudi Arabia yang tidak suka menaiki kapal terbang..

korang..korang.. dan kamu semua.. termasuk saya lah..boleh bermimpi je nak naik bas ni..

7 ulasan:

jeBateja berkata...

Adehhhh....kalau dapat bas ni...sure hari2 balik kampung...ahakz...alasan nak lepak dalam bas...

Ahmad Tajuddin Abdullah berkata...

ni x payah buat rumah kalu cam gini...duk dalam bas lg selesa...

♥farra♥ berkata...

mak aih.. cantik gile.. awak leh tolong beli kn tok farra x?? ;)

~AmyLiana8886~ berkata...

comel giler..ingatkan tuk public td..tuk sultan rupanya..patut la mwah giler..

niesz berkata...

la..btul ke nie bus..luas plak tgkkn..best nye kalau dpt naik bus nie..tp kene hati2 la pmndu bus nie..syg tul kalau xcident..

Miss Hirose berkata...

waaaawww..
bas ke ni??bpe org je bleh nek?
kalo da dlm besr giler cm hotel..
nk nek jugak..huhu

ASaDa RyutaRo berkata...

dahsyat ni.. ingat nak buat bas camni jugak la sebuah. hahaha