30.6.10

protokol butterfly rasa guna kaki??

yeay!! nak balik kerja dah.. hari ni busy sesangat-sangat...pagi-pagi masuk je dah dapat banyak kerja.. dulu nak sangat kerja ofis..sekarang ni..mendapatlah..asyik tengok PC je..pening kepala ni..mata pun sakit.. sesiapa ada tahu tak..screen lappy dengan PC different ke?? size mmg lah kan.. maksudnya..dulu i tengok lappy lama2 pun..taklah pedih mata macam ni.. ini baru datang kerja..tak sampai lunch hour dah pedih mata..bila malam balik kerja mengadap lappy tak pedih pulak mata saya...ke mata yang mengada-ngada??? hahahhaha...:)

bila dah kerja ni... kira kerja formal macam ni.. baru tahu serba sedikit mengenai protokol.. kalau tak dulu hentam kromo jerk.. dulu pun pernah lah jugak belajar.. tapi masa form 2 and 3..manalah nak ingat..sebab tak diamalkan.. kalau diamalkan maybe ingatlah kot kan..??


hari ni check nuffnang... then, happy sangat-sangat..dapat 1more buffered earning.. siapa terel meh teka yang mana 1 buffered earning..?? kalian yang pasang nuffnang tu jangan risau..saya still pergi blog korang dan cari nuffnang..cuma saya selalu tak tinggalkan kesan... especially those people who always give comment in my entry..i always check your blog...

kepada sesiapa yang komen ada word vefication tu..silalah unable kan benda tu..susah wokkk nak komen.. kekadang line internet ni..hishh..faham-faham ler...

tahukah anda : rama-rama merasa madu menggunakan kakinya..??? new knowledge for u all..:)

4 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

ya eh rama2 guna kaki rasa madu..ila pun baru tahu...hahhaha...nuff~~~

soclose2213 berkata...

HUHUhuhu mybe tension kot sbb pening..cuba keje enjoy wlu tak suka +.+

fatimah arr berkata...

btw, tgk skrin laptop mmg xmemedihkn mata banding tgk skrin komputer..dunno y.maybe trang sgt kot..

fatimah arr berkata...

erm..apakah itu 1 buffered earning??