30.6.10

seleraku makin menjadi-jadi..:(

selamat petang.....


dah lunch?? makan apa ye hari ni?? saya bawak bekal je dari ruma..di sebabkan ketiadaan duit..kena faham ye..freshie macam saya ni..memang takde duit..mintak kat mak pun segan.. setakat sekali dua tu bolehlah.. kalau hari-hari..mau ibu mengamuk kot.. jadi bila dapat tu..kenalah jimat-jimat sikit.. apa yang patut jimat memang kena jimat...

sejak dua menjak ni..selera makan saya bertambah-tambah..lagi-lagi sejak keje ofis ni.. asyik laparrrrr je memanjang..entah kenapa entah.. my lurve pulak dah kurang nafsu makan.. ni mesti dia transfer semua nafsu makan tu kat saya.. hisshhhh.. berat badan tak timbang lagi ni.. takut naik lebih-lebih kang..huiiyooo.. susah nak turun kang.. niat minggu depan nak puasa ganti.. sekali diet laa... heheheh..bijak tak..??

kang nanti pic time konvo tak lawa pulak... lama lagi tu nak konvo..17/10/2010... nak lah badan slim melim.. baru lawa wokkk...

kena amalkan balik ni petua kurus tu...kalau tak kang..jarum timbang tu terus naik-naik..takde turun-turun..

3 ulasan:

maisyara Pot! Pot! berkata...

hehehe... mai tak b.fast n lunch lagi ni. xD

$$ berkata...

jgn kuat mkn sgt nt gimok x santeq ye~ mcm org yg ckp ni!

butterfly berkata...

mai: diet ke???


$$ : tp mylurve said comei..:)