13.6.10

.:spec dan saya:.

seharian semalam tengok movie…kesian kat lappy..ingatkan lepas habis assignment nak bagi dia rehat..rest kejap..tapi tak boleh lah..kalau tak on lappy memang boleh mati kebosanan.. nak keluar hang out, duit takde.. so, duk diam-diam kat rumah sudah…

semenjak hari khamis yang lepas..terpaksa pakai spec mata.. mata belum recover sepenuhnya..dan bila terlalu fokus buat assignment, pandang lappy ni..mata jadi sakit sangat-sangat..pedih..sebab takut penyakit lama tu serang balik.. cepat-cepat cari spec mata.. dulu, masa dalam treatment, memang wajib pakai spec ni.. lepas 3 bulan..mata makin ok..buat tak nampak je spec mata tu..hehehe..biar je dia terletak atas meja tu.. sekarang baru terhegeh-hegeh nak pakai balik.. ngeri bila fikir sebarang kemungkinan..

DSC08893

comel tak.??

hari ni relax je..planning nak kemas rumah semalam..tak berjalan.. sebab movie ni tak bagi saya bergerak.. muahahahha… hari ni pun nak sambung tengok movie dengan fyza.. dia datang rumah..

panas-panas macam ni..kalau dapat makan ni..mesti best..

sumber pakcik google.

tak tahu kenapa saya rasa makin berjauhan dengan mylurve.. mungkin mainan perasaan saya.. tapi itu yang saya rasakan sekarang ni..

10 ulasan:

Lepat Pisang berkata...

Wow!nampak sodap jer ABC tu..he..he..kemas2kan rumah elok2 yer..bersabarlah...nanti kalau ada rezeki,jumpalah dengan si dia.

. mimie . berkata...

suh fyza g stdy slse da nk exam..
movie lak die..
mcm bunyi owg jeles je 2..muahahaha ;p

mau ice ka? jOm3 aku blnje..
tgh bek aty ari nie..hee ^^

butterfly berkata...

Lepat Pisang : jum2 kite mkn ABC sama2...

butterfly berkata...

mimie : aku tuntut ni..xdpt abc.. dpt ice blended pun jadilah..

Ahmad Tajuddin Abdullah berkata...

entri nih jadi menarik pasal gambar kat bawah tu je...wakaka,kidding

fatimah arr berkata...

eh, nape dgn mata anda?

ish, mainan perasaan jek tuh..jauh di mata dekat di hati =)

~kuyam~ berkata...

cik butterfly,u buat treatment ape?
n btw,u look good in that specs :)

butterfly berkata...

Ahmad Tajuddin Abdullah: ye ke..? xpe..i tak kisah..

fatimah arr : dulu mata pnh kena jangkitan kuman..bakteria cahaya..sethn yg lepas..


~kuyam~ : treatment mata..:)
thx yea..[ade gak yg puji]..:)

@ku d! sin!e berkata...

jage mate lah hajar..
t jadi macam dulu krang...
sakit t susah..
okeh?

butterfly berkata...

baik cik aina...
=p