2.6.10

siapa safiyyah?

image


siapa safiyyah..?Cute cake 




wah cam suspen je tajuk entri tu..bukan apa..saya tengok kat nuffnang keyword tu.. ada 3kali search pasal safiyyah kat blog saya..




jadi lepas ni, siapa yang search tu..
bolehlah ringan-ringan tangan tu klik iklan kat blog saya ni ye..
terima kasih..


safiyyah yang saya kenal berusia setahun lebih.. tinggal di Lincoln, US…jauh kan? saya pun tak pernah pergi lagi..dia kecik-kecik lagi dah pergi merantau jauh..



image 
tu yang terfikir nak buat entri ni..khas untuk wan safiyyah wan zaki…
 

ada iras-iras saya tak muka safiyyah ni?? comel macam saya kan?? *perasan*Blushing actually, safiyyah ni anak buah saya..ummi dia sepupu saya.. sepupu belah abah saya..dalam list anak buah..safiyyah ni anak buah no1 lah dalam hidup saya.. belah ibu saya takde lagi list anak buah ni.. coming soon maybe..


unfortunately, i never meet this cute little girl yet.. maybe after 5 years when she come back Malaysia.. dia baby lagi dah pergi ikut keluarga dia.. papa dia belajar Kaos Chikadi sana..




image





image
ni parent safiyyah..  agak-agak korang, dia ikut muka siapa?Day dreaming



nak tengok pic safiyyah yang lain-lain pergilah blog ummi dia..BICARA HATI..



p/s: kak nadiah..ampun..pinjam pic safiyyah tanpa izinNot worthy



Kaos Pikakata hati: even dia anak buah saya kan..kalau panggil kakak je tak pe kan?





nak tunggu anak sendiri lambat lagikan..ada anak buah pun jadilah..

6 ulasan:

Lya Colours berkata...

amboi comel nyaaaa
dik, jom join kempen
tgk blog saya ye =)

butterfly berkata...

ok2..
nnt sy g tgk ye kak..

fatimah arr berkata...

muka mcm ibunya.. =)

Nadiah Sidek berkata...

eh..eh..mcm kenal je muka2 dlm gmbr2 tu :p

butterfly berkata...

fatimah...

bukan muka saya ke??

butterfly berkata...

opss...

kak nadiah, sory ye..tercuri pic2 safiyyah..
:)