27.7.10

konvo + transkrip + management kolej = sakit hati!

sakit hati dengan management kolej.. transkrip CGPA tak dapat lagi.. surat berhenti kolej pun tak dapat lagi.. result dah 3minggu kot keluar... lembap! bila call cakap minggu depan.. tapi dah sampai waktunya... habuk pun takde!


konvo bulan 10.. tu lagi satu hal... mesti nak kena bayar kan? mesti last minute kang die bagitahu punya... confirm! rasa macam nak saman je taw! 


terkejut jugak saya...bila tengok keyword untuk blog saya ni... pasal konvo yang keluar.. semalam punye keyword.. check kat stats blog.. lepas tu tengok kat nuffnang pulak... sama..



nak ambil gambar konvo murah??? saya tak tahu kat mana... tapi kalau nak suruh tanya kawan yang ambil photographer ke photografi erk?? tanya layla... layla, charge murah ke mahal? ala... konvo je kot.... hikhikhik....


8 ulasan:

maisyara Pot! Pot! berkata...

relax sudah. :P













* lama gila tak check keywords. :P

jeBateja berkata...

Alaaa...hal2 berASAS kan duit ni...mmg macam tu lah...nak buat mcm ne...dah TAKDIR...

butterfly berkata...

mai: relaxing lah ni... :))


jeBateja: dunia sekrang... semua nak duit..

arekymz membuyau berkata...

wah!
nak convo sudah..
tahniah walaupon anda sedang marah2..
marah ke?
congrats!! :)

n i s a berkata...

eh surat benti x dapat lagi? asal lambat sgt =.=''

hajar, cm ne nak buat yg kau search keyword tu? tu apa sbenarnya? hehehe

fara berkata...

konvo itu penting.. hehhe..
apa apa pun sabar sajer la..
=p

butterfly berkata...

arekymz membuyau: x marah laa.. geram je...
thx!

nisa: aku pun xtaw lah apasal lambat sgt die nak keluarkan surat berenti tu..

kat dashboard > stats > traffic sources...

kt situ ko leh tgk keyword utk blog ko..

fara: mestilah pentingkan.. penat kot belajar..

Tanpa Nama berkata...

takpelah hajar.....
S.A.B.A.R
ushe pasti jaya~~~

[mama]