14.7.10

raya dah nak dekat dah...

walaupun puasa lagi sebulan.. tapi iklan-iklan pasal sales untuk raya dah bermula.. kalau korang perasanlah.. kalau tak.. cuba bukak mana-mana radio.. dengar dalam sejam.. mesti ada punya iklan-iklan raya.. hishhh… sungguh advance peniaga zaman sekarang ni…

korang mesti ada yang dah tempah baju kan..? hisshhh.. jeles sungguh lah dengan korang ni.. saya ni.. first gaji pun dapat bulan depan.. itu pun dah ber”minus”.. tolak segala macam hutang.. mana nak cekau minus tu pun saya tak tahu lah…

raya ni lagilah nak kena guna banyak duit.. lepas raya saya ada konvo pulak tu.. senior said that konvo ni kena ada dalam 3ratus untuk baju gambar dengan apa jadah lagi ntah.. mesi kena tolak awal-awal kan..? kalau tak mana nak dapat duit tu…? Kang silap gaya daku tak pergi konvo tu kang…

dah berangan sokmo nak bergaya dengan kebaya labuh tahun ni.. nampak gayanya.. tak menjadilah angan-angan tu kan..? tapi harap-harap bolehlah buat kuih raya sendiri.. dapat buat dua jenis pun.. jadilah kan..???

puasa ganti anda dah habis ganti belum..???



5 ulasan:

asna cute berkata...

Raya tahun nie asna meriah hehe ;)

butterfly berkata...

mestilah meriah..
u ade keluarga besar..
balik kg..:)

♥farra♥ berkata...

huhu.. tau xpe.. pk nk raye mmg best.. tp ble pk sal wet, pening2..

jeBateja berkata...

Aiyaaaaa....laya lambat lagik oooooo....puasa kasi ganti dulu ooooo

Miss Lula berkata...

tak sabarnya nak rayaaa hehehe :D