10.3.11

P R I V A S I

Saya seorang yang suka online tapi apa yang saya onlinekan saya tak suka orang lain tengok... faham tak? even my FB pun, tak suka lah orang nak usha-usha or tengok sikit pun.. bukan kedekut..tapi memang tak selesa sangat-sangat.. lagi-lagi kalau tengah post entri blog.. eeii...rasa macam tak tenteram tau..idea pun macam tak berani je nak keluar.. kalau dah siap nak baca..haa.. bacalah sampai lebam..tapi masa proses typing..uhhh.. please jangan intai-intai lah beb..

bagi saya tu semua privasi laaa... kalau boleh setiap kali saya mengadap lappy masa online saya tak suka ada orang dekat-dekat.. even mylurve pun saya tak bagi tengok..ngeee~~~


3 ulasan:

niesz berkata...

sebijik mcm niesz, niesz pun kalau tgh type entry mmg xsuke ade rg tgk, rase mcm xde idea lak nk tulis, adik niesz selalu kena halau sbb duk dekat2 time niesz update entry..hahaha..

eesyaheera berkata...

betul. ee tak suka kalau ada orang tengok ee tengah tulis entry blog. haha

@ku d! sin!e berkata...

aku pon same.
macam menyibuk jer. tunggu lah dah siap ke kan kan