21.9.11

Review lip gloss from Nivea.

niat nak beli lipstick kat watson.. tengok jenama silky girl as usual kan.. saya memang pengguna tegar silky girl..tapi entah kenapa.. tak berkenan lah pulak dengan lipstick dia.. lip gloss silky girl memang saya ada...

jalan-jalan.. terpandangkan lip gloss yang ni..:)




pakai lip gloss ni buat bibir kita sentiasa lembap..
takde bibir kering dan kusam lagi..

warna dia sama dengan cover dia tu..
serupa..

ada bau cherry.. 
bagi saya bau dia best..
kot kalau orang lain tak tahu lah pulak..


my lips shining...




6 ulasan:

Cik Ziera berkata...

same laa.kite pakai nie jgk.hee
nivea cmni pn ade yg xde shiny.
suke wlupn lps minum kat kwn/mkn,
bibir tetap lembap bile pakai.
nmpk bibir mcm natural lembap kan.? hee

azian abdullah berkata...

saya pun guna lip gloss nivea. dr zaman belajr kat uni dulu lg. sampai dah tukar design casing dia. lip gloss ni pengganti lipstick... :)

sifu im berkata...

wahh..pakai kt mata pn bleh ke??

butterfly berkata...

Cik Ziera : betul.. natural gitu...

butterfly berkata...

azian abdullah : sy jarang guna lipstick.. selalu lip ggloss je.. senang...

butterfly berkata...

sifu im : kat mata?? adoiyai... mana boleh..