27.10.11

Khas untuk Azrai!

Selamat hari lahir Are-rai..




cake for u.


Dia terasa hati sebab entri yang lepas tak masukkan nama dia.. kalau semua nama sebut kang panjang menjela entri tu…yes, u r the one that help me also..:)


Masa
sekolah teknik dulu..budak lelaki dalam kelas saya hanya ada 5 orang kalau tak silap..eh, ke 4 orang?? Salah seorangnya.. AZRAI dari pahang.. nickname are-rai..

Saya rapat dengan dia dulu.. kira macam skandal lah..hahahha:) sorry are-rai, terbuat pengakuan esklusif pulak kat sini… even dia jauh..tapi saya selalu ingat kat dia.. dan dia selalu touching dengan saya sebab jarang msg dan chat dengan dia..

Are-rai, SELAMAT HARI LAHIR.. semoga banyak lagi kejayaan akan dikecapi lepas ni..

Miss u so much my friend.. harap kita akan jumpa lepas ni..







3 ulasan:

sarah mohamad berkata...

selamat hari lahir buat are-rai! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D

Are-Gya berkata...

hahaha kite pon de gak kwn cmni dulu..dulu r huhu

Ustaz Azrai berkata...

nama saya pun azrai jugak.. n mmg kwan2 panggil arai.. :)