24.10.11

today was happy day!

Hari ni heaven sebab bos semua cuti…:)


tapi yang tak bestnya saya takde kerja.. macam orang gila kat ofis..gila sebab takde menda yang nak kena buat… gila tak?? 8jam sit for nothing…. Memang boleh surf internet.. tapi macam tak patut pulak.. 8 jam surfing internet only..

Today was gaji day.. ß bahasa rojak ntah apa-apa…



So, dengan gembira dan riangnya membuat segala macam agenda dan plan untuk bulan depan… bila buat bajet… T_T  nak nangis rasanya.. sebab tak boleh nak berbelanja sangat… hello! Ciksitihajar, please remember to saving also ok! Dah nak habis tahun ni.. tapi saving saya.. L malu nak story lah… dengan itu, azam tahun baru.. mempertingkatkan saving bulanan..Insya’allah..


2 ulasan:

sarah mohamad berkata...

insyaAllah :D sikit2 lama2 nanti jadik bukit la savings tuu hehehe

butterfly berkata...

insya'allah..