19.12.11

coret-coret akhir tahun...:)

Minggu ni minggu semua orang dapat gaji kan... maka haruslah berseronok.. tapi kena bajet betul-betul, kang tak cukup sampai akhir bulan depan nak cari mana?? lagipon, sekarang ni semua tengah YES kan??? perghhh... tengok sana 70%, sini 80%..boleh juling biji mata den ni... tapi saya cool je.. hahahha=] tahan je nafsu ni.. sebabnya perlu simpan duit untuk februari 2012... lepas februari baru leh melantak shopping.. sekarang kena puasakan nafsu dulu... tapi kadang-kadang terbabas jugak membeli ni.. but not so much lah...




yang menjadi bahagianya, bulan 12 ni.. bos-bos ramai yang cuti... hoooreyyy!!! bersenang lenang lah nampaknya.. minggu ni lah last week busy.. minggu depan kita goyang kaki... hahhaha(: kalau dapat goyang kaki.. sekali goyang kan jari je...


Tinggal lebih kurang 12 hari je lagi nak melangkah ke tahun 2012.. semua angka nak bertambah kan..? for sure azam tahun ni dah kena ukur.. sama ada capai atau tak.. kalau tak capai, sambung next year ye! tahun lepas saya catitkan memori sepanjang tahun.. but this year.. rasa macam takde apa je nak di catitkan.. so, tak nak buat..

azam next year yang paling nak capai sekali ------> turunkan berat badan! hopefully dpt turunkan at least 5kg... mudah-mudahan berjaya!! doakanlah yea... lain-lain azam simpan dulu...



selamat bercuti~~

2 ulasan:

Paris Lipton berkata...

eee tembam tp sehat xpe....huhuhuhu selamt beercuti!~~

nabilah_2908 berkata...

pada yg dapat bonus tu best la..

pada yg tak dapat...jeling2 je la..hehe.. :)

moga azam kamu tercapai... :)