20.12.11

sizzling terbaik..ais kacang paling meletop!!~~

semalam saya berpuasa sunat... yelah, sambil menyelam minum air... puasa sunat dapat pahala sambail dapat mengurangkan sikit berat badan yang over ni... petang dalam pukul 4.30 macam tu hujan dengan lebatnya kat area damansara ni.. dalam ofis memang dah beku lah..

since hujan lebat, maka haruslah jalan raya pack.. jem giler! saya buka puasa semalam pukul 7.25 mlam.. sedangkan time azan masih lagi dalam kereta dan tiada apa yang boleh di makan..bawak keta memang slow je.. tak nampak sangat kan jalan.. memang kaw-kaw lah lebatnya.. siapa yang boleh bawak laju..memang salute lah...

but after that chill balik sebab semangat nak makan sizzling.. saya paling suka sizzling di giant shah alam..kuah dia memang pekat dan memenuhi selera saya lah kan..




berasap-asap lagi..~~




ais kacang vanila..

memang marbeles rasa die...
lemak ada, manis ada..
semua cukup lah tang rasa tu...
sedapp sangat..

dapat tahu pon dari blog Kak Pora

lama dah dia buat entri pasal ais kacang vanila..
saya baru terhegeh-hegeh nak pergi rasa...
:)


menu buka puasa tu cukup buat perut saya full sampai hari ni...
hari puasa lagi..^^




4 ulasan:

Azzah berkata...

nak abc..

$$ berkata...

terliuq saya. baru nk mendiet. tp rasa2 ptg ni mcm nk ke Jusco cariks sizzling la pulakkk. huhuuu

Ain Zulaikha berkata...

adessss meleleq ayak liuq cik , nak jgkkkkk :)

ainasuhana berkata...

aku nak makan ABC..!