14.3.12

we learn new things everyday..

Assalammualaikum...

hari ni seperti biasa masuk kerja je terus buka email.. itu emmang rutin harian saya.. sebab memang di ajar untuk buka email sebelum mulakan kerja.. everyday saya sampai di ofis pukul 7.50 pagi.. sedangkan masuk kerja pukul 9.00 pagi... kadang saya pergi breakfast kadang tak.. sebab kat pantri ada sediakan roti atau pun cereal drink..

today i made a mistake.. .. punyelah semangat pergi reply all the email.. sekali, dang!! salah bagi date..tak perasan meeting bos..so, i bagi date yang ade meeting tu.. then the time clash.. T-T... dahlah saya ni Admin plus PA.. so, I being a half PA to Vice President in company.. make a mistake is unforgiveable.. pity me.. memalukan diri pun ada jugak.. x pe.. ni adelah lesson for future kan? and we cant growth without experience...

tapi kan.. being the boss to others, you should explain to fix the mistake.. memang u boleh marah.. tapi lepas to boleh tak tolong fix kan problem tu.. yes, i create the problem.. tapi tolonglah faham.. baru 3 bulan jadi PA.. banyak benda lagi yang i tak tahu...lagipon, macamlah dulu you tak pernah buat mistake.. dna macamlah you dulu tak pernah jadi orang bawahan kan...


tak pe lah, i take it as a challenge to improve myself in job scope.. saya tak faham lah, kenapa orang pandang tinggi kat jawatan saya ni.. i mean in this office laa.. haii... tekanan mak nak keje taw..

apa-pon, day to day i learn a new things to make an improvement.. so, hari-hari adalah hari pembelajaran ye!




see my eyes..
tak tahulah kenapa berkelopak-lopak.. eehh...
x leh nak pakai eyeshadow bagai..

take it easy... smile..  ^____*





tak boleh marah-marah.. kang rezeki lari... kena stay cute je k.. (nak muntah**)



1 ulasan:

ellenyna berkata...

yup, during part 5, kami student ada 2 tugasan, sama ada kena pg trip to oversea ataupun buat seminar. so class i kena bt trip to beijing, ada yang pergi aussie. ikut kemampuan. tp kena cari sponsor sndiri lah, setiap program business mesti kene pergi oversea. terpulanglah pd student itu... hehe