13.3.12

Segala yang terpendam berjaya diluahkan...

Seminggu tak masuk ofis, padahnya hari ni melambak kerja.. tapi baru pukul 11, saya dah mula terasa bosan.. adehhh.. padahal kerja melambak lagi tahu tak?? Ni kes tak sedar diri ni..
Actually, last week saya pergi ke Bangkok.. ingat nak update pasal Bangkok, tapi pic saya tak dapat lagi.. nanti saya update ye.. best kan tengok negara orang… this year dah dua kali saya pergi negara orang.. then, September nanti saya nak pergi ke USS.. 3days only.. kena kerja keras untuk kumpul duit..


“hati ni sukar untuk menduga.. sebab kadang akal ke kiri, hati tunjuk ke kanan.. whatever is, heart is the loyal friend to me because heart keep many secret of my life.. I only did tell my firend 20% of my heart secret..  Somehow, If there has a delete button in my mind and heart, I will do that.. “

“ I admit that I miss our cherish moment when we are together, but I admit too that moment make my life disaster..” syukur sebab saya tak menangis sebabkan ini atau sebabkan awak…
I promise to myself to keep that moment in deeper my heart because I really really don’t want to remember @ recall it again..
I’m not hate you but I don’t want to remember you at all..

As my friend said : you should be proud because you have career, you have money and you have better life than him..

3 ulasan:

yana lyana berkata...

ole-ole dari bangkok ade? Eh?
:p

aLieF si Muncung ManiS berkata...

ada bawa artis bangkok tak utk saya??? haha..gurau je...jgn lupa upload gambar kat bangkok tu..hehe

butterfly berkata...

yana lyana : x de lorhh...:)



aLieF si Muncung ManiS : waahh.. artisss... hehehe=]