26.3.12

zaman yang paling kita rindui..

Bila friends kat fb update pasal buat assignment or present ke.. memang saya teringat zaman blaja.. rindu sangat kot nak g kelas.. nak buat assignment.. last minit siapkan assignment… tak tidur malam semata-mata nak buat assignment… huhhh.. I really miss that moment…last minit study untuk exam dan test.. hehehe... saya ni banyak betul last minit nye...


Tapi mungkin belum masanya lagi lah saya nak sambung belajar… company saya sekarang ni memang galakkan untuk belajar.. ade cuti khas di berikan untuk exam.. tapi saya rasa saya tak ready lagi untuk jadi student part time…sebab kena betul-betul fokus.. kang belajar ke mana.. kerja kemana kan... lagi-lagi bila ada exam.. huhh..!



Dan yang paling penting sekali… saya rindu nak pakai topi bersegi sekali lagi… serius nak pakai lagi sekali...


muka budak-budak kan..
^_____*





see.. siap ada record lagi untuk last assignment..
ni lecturer kesukaan saya..
dan juga kegemaran seisi kelas..

:)


pada mereka yang masih lagi tengah study.. sila nikmati alam study tu dengan baik.. anda akan rindui saat-saat itu semula...trust me!

3 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

betul tue...zaman time belajar memang best..

Kazman / Sue berkata...

salam kenal dari kami sekeluarga...

zaman belajar la memang best kalau diingat2x selalu....

zazaw berkata...

hehe.
part assigment majority semua nak last minute kan?
hahahaha

saya pun
belum sampai seru nak belajar lagi
hihihi kerja duluu