9.1.14

Pandora

Sejak dua menjak ni asyik usha pasal Pandora je.. saya pun pelik.. sebab saya jenis tak pakai aksesori.. cincin silver ke cincin comel-comel ke.. memang tak ah nak beli.. lagi 1 sebab size jari.. selalu benda comel-comel ni kita beli dari online shop kan.. tu pasal saya malas nak beli... kang dapat besar.. nangis..

tapi pandora ni berjaya mencuri hatiku..cehhhh.. sebab faktor usia ke? hehehe... ke mungkin sebab ada kemampuan sikit lah berbanding dulu.. sekarang pun tengah mood melawa.. tapi dah jarang sangat make up.. selalu pakai compact powder je.. orang lain tiap kali masuk toilet touch up.. kalau saya.. takde nya.. malas.. hahaha.. orang pemalas memang cam gini... kalau lipstick tu dah takde kaler kat bibir.. memang takdenya saya nak pakai lipstick balik.. pemalas gila kan??? eehhhh... melalut pulak..

jom tengok koleksi Pandora ni..



Cantikkan?? harga dia pun cantik jugak... saya tiba-tiba terbekenan pulak dengan bracelet Pandora ni.. haishh... jujurnya tak mampu pun nak pakai.. orang kata kalau taknak terasa sangat, mula-mula beli bracelet dulu.. lepas tu kumpul lah duit beli yang lain.. gelang dia paling murah tak silap RM283.. kalau tak silap ye! 

mampu telan airliur je ni.. orang kata baik beli emas.. boleh buat asset kan?? tapi kalau orang dah suka,.. berbakul nasihat kau bagi ada dia kisah? memang tak lah... lagi-lagi ada blog.. hahahaha... orang sana update beli orang sini update beli... kita pon nak rasa jugak kan.. tapi kena lah ukur baju di badan sendiri...

sumber : viruspadu.com

saya jatuh cinta sebab tengok Kak Jeng punya Pandora..

3 ulasan:

miszgarfien berkata...

try usha ig irine nadia kot....dia ada suggest 1 ig yg jual bracelet mcm pandora....nnt kt taq awk

Shareizal Abdrazak berkata...

Fb elnina elnino

Gina Michel berkata...

Hi..peminat pandora ye? Blh je visit my blog "jeannapandora.blogspot" my fb page "gorgeous pandora" utk dptkan koleksi pandora pd harga yg murah dan berpatutan. Tq 😊