4.7.16

Siapa lagi bekerja hari ni?

Assalammualaikum...

siapa lagi masih bekerja? *give me five*..
As usual, sebelum raya jarang amik cuti...
tapi this year lagi teruk...
tak amik langsung cuti raya..
saya masih belum dapat confirmation letter..
jadi, saya tak sanggup untuk amik any unpaid leave..
walaupun hanya sehari.. bagiku cukup berharga..
pulak tu saya memang raya kat sini..
jadi, tak delah rasa terkilan ke apa..
mungkin akan rasa kebosanan yang teramat je lah..
since, office-mate melayu semua cuti dan chinese pun sama saya rasa..
just left a few people here...
takpe-takpe.. hari jumaat selalunya masa cepat berlalu.. kan??
#ayatsedapkanhati

tahun depan kita claim cuti raya balik..
amik 2 minggu terus...
tapi raya tetap kat sini...
hahahahahaha..
mau mereput duduk rumah..

disebabkan hari ni mood kerja takde..
kita tunggu boss bagi arahan je..
muahahahaha...
malas nak menggodek any file untuk update..

so, yang kat kampung tu..
selamat bercuti panjang...

1 ulasan:

Siqah Hussin berkata...

Tahun ni siqah dapat cuti raya. Alhamdullilah :) takpe, tahun depan cuti raya lama sikit ye awak. Tahun ni budak baru biasa kerja lah. Hehe.

Selamat hari raya! 😊

Kita pun kerja lagi hari ni dan esok. Selamat bekerja ye :)